Over ons

 Over Ons

De naam zegt het eigenlijk al: Zus en Co.
We zijn 2 zussen met een droom. En die willen we graag met onze klanten delen:
We willen dat jij je als klant belangrijk voelt in de winkel. Dat we alle tijd voor je nemen. Dat we je graag adviseren. Dat we het niet erg vinden als je even niet kunt slagen. Dat we al blij zijn als je een goed gevoel over houdt aan het bezoek van onze winkel. Dat we je graag leuke combinaties laten zien, waar je zelf misschien niet aan had gedacht. Dat we je verrassen. Dat je ook gewoon even koffie kunt komen drinken als je zin hebt.
Kortom: winkelen met een beleving! Daar staan we voor..

Linda Verharen

Partner van Joost, moeder van drie geweldige kids! Jarenlang in de mode werkzaam dus eigenlijk een logische stap vooruit. En ik heb natuurlijk een geweldige zus waar ik heel trots op ben, en het geweldig vindt dat zij deze stap met mij wilt nemen.

Elke Prinzen - Verharen

Partner van Mark, moeder van een geweldige zoon!
Niet werkzaam in de mode, maar wel een enorme passie voor de mode! Wil er samen met m’n zus een enorm leuk avontuur van maken!


Denise Rondeel

Ze is ook een zus, maar niet van ons. Alhoewel we wel veel overeenkomsten hebben; ze komt ook uit een gezin met 4 kinderen; lachen is ook wel aan haar toe vertrouwd en ze heeft ook een enorme passie voor de mode en vindt het net als wij heel leuk om met mensen om te gaan.

Share by: